Jó ha tudja - A telepítésről

Ezen az oldalon Ön olyan fontos információkat talál a biztonsági kamerákról, kamerarendszerekről, riasztókról, riasztó rendszerekről, melyek segítenek a legjobb dontést hozni.

 

Kérjük választása előtt figyelmesen olvassa el az információkat. Amennyiben bármilyen kérdése adódik, hívja kollégánkat a 06-20-533-5010 telefonszámon.

 

A biztonsági kamerarendszerek, ip kamerák és a riasztórendszerek telelpítésénél kollégáink figyelembe veszik a terület adottságait, a megbízható működés feltételeit, esztétikai szempontokat és Ügyfeleik kéréseit.

A kültéri kamerák, beltéri kamerák és vezetékes riasztók kivitelezésénél a Megrendelővel egyeztetett nyomvonalon vezetékezünk. Vezetékezéskor előtérbe helyezzük a közvetlenül falra ragasztott, vagy rejtett vezetékezést. Lehetőleg elkerüljük a vezeték bilincsek, vezeték csatornák használatát, mivel ezek jobban elálnak a faltól, azáltal kevésbé szépek.

A vezeték nélküli riasztórendszereknél nincs szükség vezetékezésre.

 

Kérdések és válaszok--Kamerarendszerek, IP kamerák, riasztórendszerek, lakásriasztók

 

Mennyire megbízhatóak az Önök kamerarendszerei és riasztórendszerei? Cégünk biztonsági kamerái és riasztórendszerei megfelelő használat mellett gyakorlatilag megkerülhetetlenek. A rendszerek meghibásodása minimális. Az esetlegesen mégis előforduló meghibásodásokat azonnal javítjuk.

A kamerarendszerek mennyi ideig tárolják a felvételeket? A biztonsági kamerarendszereink 4-5 hétig tárolják a felvett képeket, majd automatikusan törlik azokat. Egyedi kérések alapján ez az idő természetesen növelhető.

Milyen módon figyelhetem a kamera vagy IP kamera képeit, és hogyan tudom visszanézni a felvet anyagokat? A kamera képek nézhetők és visszanézhetők monitoron, TV-n, számítógépen, okostelefonon és tabletten is.

Csökkenthető e betörés lehetősége az Önök rendszereivel? Ismereteink szerint az általunk kivitelezett riasztórendszerek mellett nem volt sikeres betörés.

Bekapcsolhatom a riasztómat, ha háziállatom van otthon? Általában igen. Amennyiben Önnek kutyája, macskája... van, akkor mi normál mozgásérzékelő helyett úgynevezett kisállatvédett mozgásérzékelőket fogunk alkalmaznii, amely különbséget fog tenni egy ember és egy kisállat mozgása között. Az érzékelő nem fog jelezni a háziállat mozgására, viszont jelezni fog, ha ember lép a védett területre.

Mi a különbség a vezeték nélküli és a vezetékes riasztók között? A vezeték nélküli riasztórendszerek legnagyobb előnye, hogy nincs vezetékezés, fúrás, vésés, faláttörés, csövezés. Ez a riasztórendszer kivitelezésénél és esetleges későbbi bővítésénél vagy módosításánál is nagyon előnyös. A kiépítése általában 7-8 érzékelőig magasabb, mint a hasoló, de vezetékes rendszereké. Magasabb érzékelőszámnál ez a különbség kiegyenlítődik.

Elállíthatjuk e véletlenül a riasztót? Nem. A riasztókat úgy programozzuk, hogy véletlenül ne lehessen elállítani vagy kapcsolgatni őket..

A be- és kikapcsolási kódot kitől kapom meg? A riasztórendszerhez tartozó személyes kódját Ön fogja beütni a kezelőn, miután kollégánk megmutatta, hogy mi módon kell. Önön kívül senki más nem fogja tudni ezt a kódot, még a kivitelezést végző szerelő sem.